Wenskaarten

In onze webwinkel vind je een uitgebreid aanbod aan wenskaarten, onderverdeeld in diverse categorieën. De wenskaarten zijn gedrukt op stevig, gerecycled papier, met een prachtige, matte uitstraling. Bij de kaarten wordt een lichtbruine (kraft) envelop geleverd. 
Per wenskaart gaat 25 eurocent naar een goed doel. Lees hier meer over de projecten waarvoor we sparen.

Ansichtkaarten

Onze ansichtkaarten zijn gedrukt op stevig, gerecycled papier met een mooie, matte uitstraling. Ansichtkaarten worden geleverd zonder envelop.
Per ansichtkaart gaat 25 eurocent naar een goed doel. Lees hier meer over de projecten waarvoor we sparen.

Nostalgische wenskaarten

Onze nostalgische wenskaarten zijn gedrukt op stevig kaartkarton. De afbeelding op de voorkant loopt door op de achterkant van de kaarten. Hierdoor hebben onze nostalgische wenskaarten een prachtige uitstraling.
Per wenskaart gaat 25 eurocent naar een goed doel. Lees hier meer over de projecten waarvoor we sparen.

 

Geurzakjes

Je kunt bij ons terecht voor een leuk aanbod geurzakjes van 'De Geur van Nostalgie'. Zoek je net iets extra's om te versturen? Deze geurzakjes zijn heel geschikt voor allerlei gebeurtenissen. De zakjes zijn verpakt in plastic, zodat de geur behouden blijft. Achter op de zakjes is ruimte om iets te schrijven. Voor het versturen van een geurzakje per post gebruik je net als bij een kaart 1 postzegel.
Per geurzakje gaat 25 eurocent naar een goed doel. Lees hier meer over de projecten waarvoor we sparen.

Labels

Onze kadolabels worden verkocht per vel van 10 stuks. Je kunt de labels langs een scheurlijn afscheuren. De labels bevatten een klein gaatje, zodat je ze met een stukje lint of touw kunt bevestigen.
Per vel labels gaat 50 eurocent naar een goed doel. Lees hier meer over de projecten waarvoor we sparen.

Envelopstickers

De envelopstickers hebben een doorsnede van 35 mm. De stickers zijn verkrijgbaar in wit en Kraft uitvoering en leverbaar in diverse uitvoeringen. Er zijn stickers voor algemeen gebruik, maar ook voor het versturen van je trouwkaarten of geboortekaartjes.

Postzegels

Je kunt ook postzegels bestellen bij Lyli Cards. De opbrengst van deze postzegels is voor stichting Woord en Daad. De postzegels voor Woord en Daad kosten net zoveel als in het postkantoor. Je hoeft er dus niet extra voor te betalen en toch steun je het goede doel!

De postzegels worden verkocht per vel van 10 zelfklevende zegels. De prijs van de zegels is gelijk aan die van PostNL. Per vel gaat er 60 eurocent naar het goede doel. Je kunt de postzegels bestellen in de webwinkel.

 

 

De kleuren van onze kaarten kunnen enigszins afwijken van de kleuren op je beeldscherm.

Voor alle afbeeldingen op deze website geldt: Copyright © Lyli Cards

 
You are here: